Cupa Tricolorului la Șah 2018

Academia de Şah Bologan Vă invită la:

Cupa Tricolorului la Șah

23 — 27 aprilie 2018, str.Vasile Lupu, 14

REZULTATE

Sunt admişi jucători, care posedă categoria întîia, a doua sau a treia, a.n. 2006 și mai mici, legitimati la Federaţia de Şah a Republicii Moldova sau la federații de șah din alte țări. Sistem elvețian, 9 runde, 61 min. pentru partidă , conform  Regulilor FIDE.

         Ofertele de concurs cu indicarea numelui, prenumelui, anului naşterii şi categoriei sportive se expediază de către antrenori pînă la data de 20.04.2018 la adresa electronica: ofertesah@mail.ru.

                                                     Model de ofertă:

Nr Numele, prenumele Anul
naşterii
Categoria,
sportivă
Numărul
legitimaţiei
Localitatea

     Confirmarea participării cu legitimaţiile:  23 aprilie până la orele 14.30. Deschiderea turneului  – 23 aprilie la  orele 15.00. Toate cheltuielile de delegare a sportivilor şi a persoanelor însoţitoare le suportă organizaţiile care  deleghează.

            Festivitatea de premiere a învingătorilor concursului – 27 aprilie orele 17.30. Învingătorii concursului în clasamentul general, pînă la 10 şi pînă la 8 ani vor fi premiaţi cu cupe, diplome şi premii băneşti. Ei se determină după numărul de puncte, acumulate în clasament. Criterii de departajare: 1.Victoria directă (sau mica diagramă dacă sunt trei sau mai mulţi sportivi aflaţi la egalitate de puncte); 2.Buhgoltz (-1); 3.Bergher; 4.Progres; 5.Vârsta mai mică.

Lasa un raspuns