Campionatul municipiului Chişinău de şah între cadeți sub 10 ani

   Locul și termenul de desfășurare

Campionatul se va desfășura pe adresa or.Chișinău, str.Vasile Lupu 14, în perioada 9 – 13 februarie 2024.

Se admit șahiști din mun. Chișinău a.n. 2014-2015 cu categoria sportivă I, II, III.

Concursul se va desfăşura separat,  între băieţi şi între fete, în sistem elveţian sau circular, la decizia colegiului de arbitri, conform Regulamentului FIDE. Ritmul de joc  — 2 partide pe zi, controlul timpului – 30 min. fiecărui participant pentru toată partida şi 30 sec. la mutare.

Învingătorii competiţiilor se determină după numărul maxim de puncte acumulate în cadrul întâlnirilor. În caz de egalitate – se calculează coeficienţii: meci direct, Buhgolz (-1), Bergher, progres, numărul victoriilor, numărul victoriilor cu negru, numărul de partide cu negru, vârsta mai mică.

Confirmarea participării la Campionatul sub 10 ani cu prezentarea  legitimației vizate în 2024 în data de 9 februarie de la 14.30 până la 14.45. Începutul primei runde la ora 15.00.

Ofertele vor fi expediate, de către antrenori legitimați la Federația de Șah, Colegiului principal de arbitri, până în data de  7 februarie 2024 la adresa electronică: ofertesah@mail.ru.

   Model de ofertă:

Nume, prenume Data, luna, anul naşterii Categoria sportivă Antrenorul

Doritorii de a institui premii speciale nominale adăugătoare sau de a mări fondul de premiere sunt rugați să se adreseze la aceiași adresă.

   Sportivii clasați pe primele trei locuri în clasamentul general (masculin și feminin), sub 10 ani vor fi decorați cu cupe, diplome și premii bănești. Valoarea premiilor constituie: locul I  — 500 lei, locul II  — 450 lei, locul III —  400 lei.

Șahiștii clasați pe primele douăzeci de locuri în fiecare Campionat obțin dreptul de a participa la Campionatul Republicii Moldova la șah între cadeți sub 10 ani, care se va desfășura în perioada 7-16 martie 2024.

Prezentul Regulament constituie drept invitaţie oficială la competiţii.

 

Website : www.sahmoldova.md, www.academiabologan.md

Related posts

Leave a Comment