Campionatul Republicii Moldova la şah blitz 2020 | tineret 16, 18, 20 ani

Câteva minute în urmă s-a încheiat ediţia anului 2020 a Campionatului Republicii Moldova de șah blitz, tineret, care s-a desfăşurat onlin. La competiţie au fost admiși numai şahiști care posedă rating ELO > 1500.

Discipolul Școlii sportive specializate de șah nr.7 din Chişinău maestrul internaţional Ivan Schițco a acumulat 5,5 puncte din 7 posibile și a devenit campion între tineret până la 20 de ani. Maestrul FIDE Dragoş Cereş a acumulat 5 puncte și a devenit campion între tineret până la 18 de ani. Rostislav Keller din Tiraspol a devenit campion între juniori pînă la 16 ani.

Se va încheia anul şahistic 2020 cu turneul internaţional tradiţional CUPA DULCE între copii până la 7, 9, 11 ani, care va avea loc online în perioada 26-30 decembrie, fiind organizat de Şcoala de şah din Chişinău în colaborare cu Federaţia de şah a Republicii Moldova şi Academia de şah Bologan. La această competiție s-au înscris 225 de tineri șahiști (un record absolute!), care reprezintă Moldova, România, Germania și danemarca. Partidele pot fi urmărite live de toți doritorii pe saitul lichess.org

Related posts

Leave a Comment