Campionatul Republicii Moldova la şah rapid și blitz 2023 | tineret 16, 18, 20 ani

Campionatul Republicii Moldova tineret, rapid si blitz

R A P I D
   
B L I T Z
   

Campion al Moldovei la șah rapid între tineret până la 20  ani a devenit elevul Școlii Sportive Specializate nr.2 din Bălți Andrei Priseajniuc. Până la 18 ani medalia de aur a obținut-o elevul Școlii Sportive Specializate de șah nr.7 din Chișinău Alexandr Baranciuc, iar campion până la 16 ani a devenit elevul ȘSS de șah nr.7 din Chișinău Semion Șapocinic.

Între fete până la 20  ani campioană a Moldovei la șah rapid a devenit eleva Școlii Sportive din Tiraspol Diana Tuktamîsova. Până la 18 ani medalia de aur a obținut-o eleva ȘSS de șah nr.7 din Chișinău Ana Petricenco, iar campioană până la 16 ani a devenit eleva ȘSS de șah nr.7  Victoria Bargan.

La șah blitz între tineret până la 20  ani campion al Moldovei a devenit Stanislav Cebotari din Fălești. Semion Șapocinic a obținut medalia de aur până la 18 ani, iar campion până la 16 ani a devenit elevul ȘS nr.2 din Bălți Marius Codreanu.

Eleva ȘSS de șah nr.7 din Chișinău Victoria Bargan a obținut medalia de aur la șah blitz între fete până la 20  ani. Diana Tuktamîsova a devenit campioană între fete până la 18 ani, iar eleva ȘS nr.2 din Bălți Alexandra Grebeniuc – până la 16 ani.

 

Related posts

Leave a Comment