Ceramica Corund ediția III | GM Dmitry Svetushkin — cîștigător!Ceramica Corund ediția III | GM Dmitry Svetushkin — cîștigător!

În perioada 26 septembrie – 1 octombrie curent, în Comuna Corund (Romania) s-a desfășurat ediția a III-a a turneului internațional „Ceramica Corund”. La festival au participat peste 360 de jucători din 13 țări, dintre care 16 GM și 15 IM. Fondul de premiere a festivalului a depășit 25000 Euro.

     Cîștigătorul turneului A a devenit GM Dmitry Svetushkin (2546) din Republica Moldova, care a acumulat 6,5 puncte din 9 posibile. Dmitry a reușit să-l depășească pe GM Gledura Benjamin (2600) din Ungaria prin victorie directa, care la fel a acumulat 6,5 puncte și s-a clasat pe locul II. Pe locul III s-a clasat GM Malakhatko Vadim (2511), care a obținut 6 puncte la activ, și cel mai bun coeficient. Tot 6 puncte au acumulat : GM Bernadskiy Vitaliy (2570) din Ukraina – locul 4 și GM Istratescu Andrei (2589) din Romania – clasat pe locul 5.

În turneul B – IM Victor Panush a reușit să obțină 5,5 puncte din 7 posibile și să urce pe locul II.

Locul I în acelaș turneu a revenit lui Barbuleanu Serban-Ioan – 6,5 puncte la activ, iar locul III a revenit lui Necula Iulian, ambii din Romania.

Felicitări și succes în continuare!

****************************************

                   

****************************************

Vezi aici rezultate si clasamente

Related posts

Leave a Comment