Colectivul ȘSS nr.7 este gata pentru a declara grevă până la eliberarea din funcție a lui I.GîrnețКоллектив шахмотной школы готов объявить забастовку до увольнения И. Гырнец

     Imediat după încheerea Conferinței de presă, directorul Gîrneț a emis un ordin ilegal de concediere a instructorului metodist a ȘSS nr.7 maestrului internațional la șah Sergiu Bargan, arbitru FIDE, antrenor grad didactic unu, care a pregătit un mare număr de campioni și premianți ai Campionatelor R.Moldova la șah, inclusiv vice-campionul Europei la șah Nikita Morozov, maestru FIDE, multiplu campion național. Colectivul Școlii sportive specializate nr.7 de șah și joc de dame din Chișinău se adresează și pe această cale DGETS m.Chișinău, Consiliului Municipal Chișinău, Primarului general a m.Chișinău dlui D.Chirtoacă și altor organe competente, solicitînd să intervină de urgență, în stoparea distrugerii Școlii de șah prin eliberarea din funcție a lui Gîrneț Ion. Colectivul ȘSS nr.7 a anunțat conflict de muncă și este gata pentru a declara grevă până la eliberarea din funcție a lui I.Gîrneț, numit director la 11.08.2016, în rezultatul unui concurs fraudat.

Conferință de presă

*****************************************************************

*****************************************************************

Colectivul școlii de șah cere demisia directorului Gîrneț

Related posts

2 Thoughts to “Colectivul ȘSS nr.7 este gata pentru a declara grevă până la eliberarea din funcție a lui I.GîrnețКоллектив шахмотной школы готов объявить забастовку до увольнения И. Гырнец

  1. Victor

    interesant cu ce motiveaza d-l Girnet eliberarea dlui Bargan? si inca imediat dupa conferinta de presa! mai slab strateg nu am vazut. se vede ca nu are treaba cu sahul :))) si-o sapat singur groapa.

  2. Cornel

    Motivatia e pe 5 pagini si cu 33 de anexe. Timp de 4 luni a acumulat multe incalcari (numai ordinele cit fac), trebuie demis si anchetat, poate penal.

Leave a Comment