Media

MediaМедиа

11 Thoughts to “Media”

 1. Buna ziua,

  sunt Vadim Zgherea, reporter UNIMEDIA. Am dori sa ne informați prin intermediul adresei de e-mail despre toate evenimentele care apar pe site-ul dvs, dat fiind faptul că nu aveți un Newsletter sau un RSS! Vă mulțumesc!

  Adresa de e-mail: info@unimedia.md

 2. gurguiatu

  doresc un post de antrenor sah in moldova !

  1. admin

   Buna alegere… Aplica.

 3. Victor Matei

  Buna ziua.
  Cum pot afla adresa Dvs sau un numar de telefon?Nu va pot gasi.Am doi copii ce vor sa faca sah.Pe saitul Dvs nu gasesc nici un contact.
  Va multimesc anticipat

  1. admin

   Buna ziua.
   E destul sa scriti pe orice pagina…si ne gasiti. Puteti sa scriti pe vadim_chircu@mail.ru si in dependenta de intrebare va redirectionez spre persoana competenta.

 4. Daniela

  Hristos a inviat! Spuneti-mi va rog ce fel de competitie a avut loc pe data de 12-13 aprilie(de califiare, sectoriala, municipala)? Baietelul meu a participat si a luat locul I. As vrea si eu o poza cu el de la competitie. multumesc anticipat

  1. admin

   Adevarat a inviat! Probabil e vorba de turneu de calificare municipal. Felicitari! Nu am primit nici o poza de la eveniment pentru publicare, din pacate.

 5. Buna ziua! 
  Am o intrebare:daca am pierdut legitimatia de membru a Federatiei de Sah a RM.
  Ce trebuie sa fac?

  1. admin

   Adresați-vă pe adresa federației sahmoldova@mail.ru.

 6. MihaiL

  Bună seara. Aș dori să știu cum pot să obțin o categorie la șah și cum pot să obțin rating pentru partidele jucate fiindcă pentru participarea în turnee de obicei se cer aceste lucruri. Vă mulțumesc. 

  1. admin

   Categoria se poate obține participînd la turneele Săptămina.

   Numai participînd la turnee cu calcularea ratingului se poate obține rating: https://sahmoldova.md/turneul -international -de -sah-cupa  -independentei - 2015/

Leave a Comment