Memorialul Veaceslav Cebanenco cu normă MI 2015Мемориал Вячеслава Чебаненко с нормой ММ 2015

Cebanenco MI 2015

Cebanenco MI 2015 Fin

Vezi aici rezultate si clasament

REGULAMENTUL

desfăşurării Turneului Internaţional la şah “Memorialul V.Cebanenco”

cu normă de maiestru internaţional

 

  1. SCOPUL DESFĂŞURĂRII

Turneul se desfăşoară cu scopul ridicării măestriei sportive a tinerilor şahişti, pregătirii pentru Campionatele Mondiale şi ale Europei.

  1. TERMENUL ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII

Competiţiile se desfăşoară în perioada 10-16.03.2015 în incinta Clubului Republican de Şah şi Joc de Dame (str. Sciusev, 111). Deschiderea turneului şi prima runda – la ora 14.30 la data de 10.03.2015.

  1. PARTICIPANŢII ŞI SISTEMUL COMPETIŢIONAL

La competiţie participă şahişti din Republica Moldova, Ucraina, România. Numărul total de participanţi – 10 persoane. Turneul se desfăşoară după sistem circular, ritmul de joc – 90 minute fiecărui participant pînă la sfîrşitul partidei cu adăugarea 30 de secunde pentru fiecare mutare executată.

  1. CONDIŢIILE DESFĂŞURĂRII

Cheltuielile, ce ţin de arbitrare şi hrana sportivilor, le suportă școala sportivă specializată de șah nr.7. Cheltuielile, ce ţin de deplasare le suportă organizaţiile comanditare.

  1. PREMIEREA ÎNVINGĂTORILOR

Învingătorii se desemnează după numărul maxim de puncte acumulate, în caz de egalitate – după coeficientul Bergher, confruntare directă, numărul de victorii. Învingătorii se menționează cu  diplome si premii banesti.

Participarea la competiţie trebuie să fie confirmată cu directorul turneului – dl V. Romcovici la număr de tel. (022) 59-28-80 pînă la 05.03.2015 sau prin e-mail: romcovici@mail.ru

          REGULAMENTUL DAT ESTE INVITAŢIE OFICIALĂ LA TURNEU!!!

 

Directorul turneului                                                                                                     Victor Romcovici

=====================================================================================================

Vezi aici editia 2014

 Vezi aici editia 2012

Related posts

Leave a Comment