Memorialul Veaceslav Cebanenco cu normă MI 2016Мемориал Вячеслава Чебаненко с нормой ММ 2016

********************************************************

Rezultate si clasamente

********************************************************

REGULAMENTUL

desfăşurării Turneului internaţional la şah “Memorialul V.Cebanenco”

cu normă de maiestru internaţional

  1. SCOPUL DESFĂŞURĂRII

Turneul se desfăşoară cu scopul ridicării măestriei sportive a tinerilor şahişti, pregătirii pentru Campionatele Mondiale şi ale Europei.

  1. TERMENUL ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII

Competiţiile se desfăşoară în perioada 13-19.03.2016 în incinta Clubului Republican de Şah şi Joc de Dame (str. Sciusev, 111). Deschiderea turneului şi prima runda – la ora 14.30 la data de 13.03.2016.

  1. PARTICIPANŢII ŞI SISTEMUL COMPETIŢIONAL

La competiţie participă şahişti din Republica Moldova, Ucraina, România. Numărul total de participanţi – 10 persoane. Turneul se desfăşoară după sistem circular, ritmul de joc – 90 minute fiecărui participant pînă la sfîrşitul partidei cu adăugarea 30 de secunde pentru fiecare mutare executată.

  1. CONDIŢIILE DESFĂŞURĂRII

Cheltuielile, ce ţin de arbitrare şi hrana sportivilor, le suportă școala sportivă specializată de șah nr.7. Cheltuielile, ce ţin de deplasare le suportă organizaţiile comanditare.

  1. PREMIEREA ÎNVINGĂTORILOR

Învingătorii se desemnează după numărul maxim de puncte acumulate, în caz de egalitate – după coeficientul Bergher, confruntare directă, numărul de victorii. Învingătorii se menționează cu  diplome si premii banesti.

Participarea la competiţie trebuie să fie confirmată cu directorul turneului – dl V. Romcovici la număr de tel. (022) 59-28-80 pînă la 10.03.2016 sau prin e-mail: romcovici@mail.ru

REGULAMENTUL DAT ESTE INVITAŢIE OFICIALĂ LA TURNEU!!!

Directorul turneului                                                                                                     Victor Romcovici

Related posts

Leave a Comment