Memorialul Victor Ciocaltea ediția 2012/ Serghei Vedmediuc – Cîștigător!Мемориал Victor Ciocaltea 2012/ Serghei Vedmediuc – Победитель!

Vineri 2 martie 2012 a inceput Turneul International al Romaniei Memorial VICTOR CIOCALTEA – turneul de mari maestri. Aflat la cea de a XXIX – a editie, turneul este organizat de Federatia Romana de Sah in colaborare cu AS RATB. Anul acesta participa 11 sportivi din Serbia, Ucraina, Moldova si Romania rezultand un turneu cu media Elo 2452 (categoria a IX-a).
Pentru premiile puse in joc, alaturi de cei 4 mari maestri (Shishkin Vadim din Ucraina si romanii Szabo Gergely, Murariu Andrei si Jianu Vlad), concureaza si 7 tineri posesori ai titlurilor de MI si MF care vor lupta si pentru normele de MI si MMI. Partidele se joaca zilnic de la ora 15 in cadrul hotelului Sport din incinta complexului sportiv LIA MANOLIU (b-dul Basarabiei nr. 37-39, sector 2, Bucuresti).

Din partea Moldovei la turneu participă MI Serghei Vedmediuc, care in prima rundă a cîștigat in fața lui FM    Georgescu Tiberiu-Marian din România.


Vezi aici mai multe imagini de la eveniment 

Click aici pentru partide live 

Astăzi 12 martie curent s-a încheiat Memorialul Victor Ciocaltea ediția 2012. Spre bucuria noastră învingător în acest turneu a devenit unicul participant din partea moldovei – Serghei Vedmediuc!

Felicităm călduros învingătorul turneului și îi dorim succese frumoase în continuare!

Vezi aici rezultatele și clasamentul

Sursa: http://www.frsah.ro

============================================================================================ 

Related posts

Leave a Comment