Turneul de șah și joc de dame „Cupa Seniorilor” 2023

Turneu municipal

Chisinau

     Duminică, 2 iulie, de la orele 16.00 pe strada Vlaicu Pârcălab, în perimetrul străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și Veronica Micle va avea loc lansarea Turneului Municipal de șah și dame Cupa Seniorilor.
     De la 16.00  vor fi organizate simultane cu  tinerii  șahiști din Chișinău. Vă invităm să participați. Ofertele de participare cu indicarea numelui, prenumelui, anului nașterii și categoriei sportive se expediază până în data de 30.06.2023  la adresa electronica: ofertesah@mail.ru
     În premieră, Primăria Municipiului Chișinău organizează Campionatul municipal de șah și dame pentru seniori, în toate sectoarele Capitalei, pentru a facilita dialogul între generații, a încuraja îmbătrânirea activă și a crea un cadru prietenos în aer liber pentru socializare.
     La lansarea evenimentului vor participa toți care s-au înscris în Campionat pe parcursul lunii iunie, arbitri, artiști, precum și toți doritorii care vor alege să petreacă seara într-o atmosferă de voie bună.
Urmează ca în fiecare sâmbătă și duminică în perioada iulie – început de august, de la ora 17:00, în sectoarele din oraș seniorii vor putea juca șah și dame, câștigând premii și comunicând în aer liber.
Premiul mare pentru învingătorii pe sector este de 800 de lei, iar campionii turneului municipal vor fi premiați cu câte 5000 de lei și un sejur pentru două persoane în unul din orașele europene.
Totodată, Primăria Chișinău, împreună cu partenerii au pregătit premii de încurajare și multe surprize frumoase pentru participanți și spectatori, pentru întreaga perioadă a campionatului.

     În premieră, Primăria municipiului Chișinău organizează Turneul de șah și joc de dame „Cupa Seniorilor”
Din luna iulie, în premieră, Primăria municipiului Chișinău organizează „Cupa Seniorilor”, turneu municipal la șah și joc de dame pentru toți doritorii care au peste 50 de ani.
     Înregistrarea și participarea doritorilor este gratuită.
     Premiile pentru învingătorii pe sector sunt între 500 și 800 de lei, iar cei ai turneului municipal vor fi premiați cu câte 5000, 3000 și 1000 de lei pentru locurile I,II și III.
     Astfel, chișinăuienii pasionați de șah sau joc de dame se pot înregistra, în perioada 12 – 26 iunie 2023, la pretura de sector pentru concurs.
Aceștia o pot face la telefon, pot expedia un mesaj electronic sau se pot adresa în incinta preturii de sector.
     Atenție, persoanele care nu se vor înregistra nu vor putea participa la turneu.
Pentru înregistrare puteți apela la:
Sectorul CENTRU
mitioglo.dmitri@gmail.com
Tel: +373 22- 27-10-48
Str. Bulgară, 43
Sectorul CIOCANA
info@pretura.ciocana.md
Tel: 079708131
Bd. Mircea cel Batrân, 4/3
Sectorul BUIUCANI
buiucani@pmc.md
tel: 022 295057; 068746838
Str. M. Viteazul, 2
Sectorul RÎȘCANI
feliciacosciug@gmail.com
Tel: 068750983
Str. Kiev, 3
Sectorul BOTANICA
siminel.diana@mail.ru
Tel. 060688075; (022) 76-95-22
Str.Teilor, 10
Turneul de șah și joc de dame „Cupa Seniorilor” va începe la 1 iulie.
Etapa de sector se va desfășura în perioada 1 iulie – 6 august, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, în parcurile din Chișinău.
Etapa finală și premierea câștigătorilor va avea loc la 13 august 2023.
Primăria capitalei îndeamnă locuitorii să petreacă timpul frumos și cu folos.
Autoritățile locale și partenerii „Cupei Seniorilor” au pregătit multe premii, surprize și voie bună.
„Cupa Seniorilor” este un proiect dezvoltat în premieră de Primăria municipiului Chișinău în cadrul programului de îmbătrânire activă și dialog între generații.

Related posts

Leave a Comment