Valerii Iovcov – Medalia de bronz la Campionatul Europei la Șah, Batumi 2014Valerii Iovcov – Medalia de bronz la Campionatul Europei la Șah, Batumi 2014

Valeriu Iovcov Batumi 3 2014 1

     Felicitari lui Valerii Iovcov  pentru performanțele sale extraordinare în șah!

     Medalia de bronz la Campionatul Europei la șah între juniori pînă la 18 ani pentru prima dată e cucerită de reprezentantul Republicii Moldova!

     Presedintele FSM Igor Dodon (f/b) : Felicitări tuturor șahiștilor și amatorilor jocului de șah din R.Moldova! Elevul Școlii Sportive Specializate nr.7 de șah din mun. Chișinău Valerii Iovcov, campionul R.Moldova între juniori pînă la 18 ani, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Europei la șah între juniori pînă la 18 ani, care s-a desfășurat în perioada 18-28 octombrie în or. Batumi (Georgia).
     Este un rezultat formidabil!
     Sincere felicitări lui Valerii Iovcov, antrenorului său D-lui Veaceslav Slovineanu, primului antrenor Ion Solonaru, colectivului de antrenori ai ȘSS nr.7 de șah și ai Federației de Șah a R.Moldova.

Valeriu Iovcov Batumi 3 2014

Clasament fin CE 18U Batumi 2014

European Youth U8 – U18 Championship 2014

Related posts

2 Thoughts to “Valerii Iovcov – Medalia de bronz la Campionatul Europei la Șah, Batumi 2014Valerii Iovcov – Medalia de bronz la Campionatul Europei la Șah, Batumi 2014

  1. Mişa Ţurcan

    Şel mai bun şahmatist din Moldova 

  2. Vasile

    Bravo Valerii, felicitari!

Leave a Comment