[:md]VINE VARA! START CHESS-AMIC![:]

[:md]

Cursuri de șah în vacanța de vară pentru

copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani.

Pentru fete reduceri 10 procente!

Vă puteți înscrie la tel.: 078807760. Chișinău, bul.Ștefan cel Mare, 200

 

De ce copiii trebuie familiarizaţi cu şahul?

  1. Este ACCESIBIL! Acest sport poate fi practicat de la 5 ani. Pentru studierea şahului este necesară o tablă de șah și un set de piese, nu există nici riscul traumelor. Șahul e considerat sport – munca intelectului în el se combină cu eforturile fizice. Concomitent şahul formează la copil voinţa, năzuinţa spre victorie, echilibrul psihologic, consolidează memoria şi concentrează atenţia. Şahul îi disciplinează pe jucători.
  2. Este MODERN! Astăzi în toată lumea este la modă acest joc. În foarte multe ţări şahul e întrodus ca obiect de studiu în clasele primare. Experienţa lor demonstrează că în clasele în care se studiază şahul reuşita este mai bună. Nici o altă probă de sport nu dezvoltă inteligenţa şi capacităţile analitice în aceeaşi măsură ca şahul. Aceste calităţi sînt folositoare şi pentru băieţi, şi pentru fete. Părerea despre şah ca joc băieţesc s-a învechit.
  3. Este INTERESANT! Participînd la diverse competiţii, copiii călătoresc în diferite ţări, comunică cu alţi copii. Este un mediu deosebit în care se adună, fără îndoială, cei mai buni şi mai deştepţi copii, viitoarea elită intelectuală a naţiunii.
  4. Este COMOD! În zilele noastre copilul, care în timpul liber joacă şah, dar nu umblă brambura, este o mare bucurie pentru părinţi. Pentru cei care preferă aerul curat, le amintim, că tabla de şah, spre deosebire de pian ori haltere, poate fi luată în curte, în parc, la vilă sau la frigărui.

VĂ DORIM SUCCES!

START CHESS-AMIC![:]

Related posts

Leave a Comment