FESTIVALUL REPUBLICAN DE ȘAH ȘI JOC DE DAME 2014


FESTIVALUL REPUBLICAN DE ȘAH 2014

     Festivalul tradițional de șah anul acesta s-a bucurat de un numar mare de participanți, astfel s-au desfășurat cinci turnee paralele la blitz. Cîștigătorii turneelor sunt :

 Soltanici Ruslan

Schitco Ivan

Nevednicii Boris

Gorbanovskii Oleg

Covaliciuc Olesea (Tiraspol)

     Paralel cu turneele de blitz s-a desfășurat și concursul de rezolvări a compozițiilor, la care cel mai bun s-a dovedit a fi Ivanov Albert.

Cei mai mulți dintre copii au participat la simultanul susținut de GM Svetushkin Dmitry. Simultanul s-a dat pe 40 de table.

——————————————————————————————————————————————————————–

%%wppa%% %%slide=56%% %%align=center%%

——————————————————————————————————————————————————————–

     Ministerul Tineretului și Sportului în comun cu Ministerul Educației, Federația de Șah și  Federației de Joc de Dame, organizează FESTIVALUL REPUBLICAN DE ȘAH ȘI JOC DE DAME, care se va desfășura la 28 septembrie 2014, ora 10.30, în incinta Liceului Teoretic «Gheorghe Asachi» din mun.Chișinău, ( str. A.Pușchin colț str. 31 august a.1989)

În program:

–        Bliț turnee la șah și joc de dame;

–        Competiție pentru personae cu dizabilități;

–        Simultane la șah și joc de dame cu participarea marilor maeștri Dumitru Svetușchin (șah), și Ion Dosca (joc de dame);

–        Rezolvarea compozițiilor la șah

Învingătorii turneelor vor fi premiați cu premii bănești și diplome.

La Festival sînt invitați amatori, sportivi de performanță și personae cu dizabilități din toate localitățile Republicii!


Related posts

Leave a Comment