TURNEUL INTERNAŢIONAL «Memorialul Tudor Scripcenco» 2016

     A luat sfârșit tradiționalul turneu internațional «Memorialul Tudor Scripcenco». La ediția din acest an au participat 58 de jucători, dintre care 4 IM și 4 FM.

     Câștigătorul acestei ediții a devenit IM Ruslan Soltanici, care a arătat un joc frumos și stabil și astfel a reușit să acumuleze 7,5 puncte din 9 posibile.

     Una din surprizele turneului a fost evoluția IM Victor Romcovici, care a acumulat 6,5 puncte la activ. Victor Petrovici s-a impus prin victoria în fața IM Boris Itkis în runda 8-a și remiza cu învingătorul concursului – Ruslan Soltanici în ultima rundă.

     Pe locul trei s-a plasat Victor Ianocichin, care a reușit un final de turneu bun și a acumulat la fel 6,5 puncte din 9 posibile.

     Este de meționat faptul că 6,5 puncte la activ au mai acumulat: Artiom Gidicov (care nu a avut adversar în ultima rundă), IM Boris Nevednicii și FM Andrei Macovei (care a suferit 2 înfrângeri în rundele 3 (de la Cristi Nicora) și 5 (Valentina Verbin)). Favoritul turneului FM Nichita Morozov a acumulat 6 puncte la activ și a coborât pe locul 9 în clasamentul final.

Felicităm călduros învingătorii și le dorim succese în continuare!

*********************************************

*********************************************

Related posts

Leave a Comment