World Amateur Chess Championship 2013World Amateur Chess Championship 2013

Dragi prieteni,

Asociatia Judeţeana de Sah Iasi, Federaţia Română de Sah, Primăria Municipiului Iaşi, FIDE, SC Cotnari SA, au onoarea de a invita toţi membrii FIDE şi jucătorii eligibili pentru a lua parte la Campionatul Mondial de Şah Amatori 2013 (sportivi cu Elo < 2000), organizat la Iaşi, România, din 21 aprilie (sosire) pana in 01 mai (plecare) 2013.

Acesta este un eveniment sportiv foarte important pentru orasul nostru, celebrand faptul că municipiul Iasi a fost desemnat „ORAŞ EUROPEAN A SPORTULUI” în 2012 de către Uniunea Europeană.

Oraşul nostru are o istorie de peste 600 de ani şi este recunoscut ca fiind o capitala culturală a României. Iasiul este un oras situat pe 7 coline – ca Roma – având 300 000 locuitori. Este situat în partea de nord-est din România (400 km de Bucuresti). Este un puternic centru universitar, religios şi industrial şi este situat în imediata vecinatate a binecunoscutelor biserici şi mănăstiri din Bucovina de Nord (Putna, Voronet, Agapia, etc.).

Asociaţia noastră are o tradiţie bogată de promovare a şahului atat pe plan naţional cat şi internaţional. Am organizat cu succes mai multe ediţii pentru seniori si juniori ale Campionatelor Naţionale, precum şi numeroase turnee internationale, cele mai importante fiind Campionatul Mondial Scolar 2012 si Campionatul European pe echipe sub 18 ani, 2011.

Pentru o mai bună organizare a concursului, am dori raspunsul cu privire la intenţia dvs. de a participa. Cu cat ne contactati mai repede cu atat mai repede va putem oferi alternative optime pentru transport şi cazare.

Informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul oficial: www.wacc2012.ro

În fişierele ataşate gasiti fisa de inregistrare şi regulamentul turneului.

In aceeasi perioada AJ Sah Iasi, FR Sah si Comisia FIDE Training vor organiza un Seminar FIDE Training la care doritorii pot obtine titluri FIDE de antrenori sau instructor.

Cu stima,
Dr. Ing. Vasile Manole,
Preşedintele Comitetului de Organizare.

Registration form WACC 2013

Regulation WACC 2013 

Related posts

Leave a Comment